Tetamu Kehormat ;)

Monday, 28 March 2011

TUTORIAL BERSAMA KAK WEIYDA... :) IT MAKES ME HAPPY... :)

Hello kawan2… JJ


Tau tak kenapa puteri happy sangat2 hari ni…??


Haaa..?? tak tau…??? So, mesti korang nak tau kan…


Hurmm, camni… tadi puteri singgah blog kak weiyda… 


U all’s know what…??  


Haaa, kak weiyda ade satu space tutorial tau untuk menghias & 


mencantikkan blog korang… 


korang boleh singgah kat blog kak weiyda n tinjau2 la kat 


bahagian tepi sebelah kiri blog tu, ade space tutorial… 


korang boleh pilih tutorial ape yang korang nak…


lagipun puteri macam terpegun dengan blog kak weiyda… 


its so nice… with pink colour…


sape2 yang suka warna pink konpem la tak nak kuar dari blog kak 


weiyda ni… konpem hari2 mesti nak tinjau… he5… 


lagipun kak weiyda ni comel tau… but dy dah jadi mummy…


so sorry la k for all guys yang rasa nak berkenalan tu… he5… 


kak weiyda baik sangat orangnya… 


puteri baru kenal kak weiyda hari ni tau tapi kak weiyda dah 


banyak tolong n bagi nasihat yang berguna pada puteri… 


hurmmm… so, sape2 yang rasa nak belajar dengan kak weiyda, 


boleh la singgah tutorial space dy k…


and one more thing, jangan lupe follow blog kak weiyda tau…


yang paling buat puteri happy, haaa, korang nak tau tak nape...??


he5... kak weiyda buat something special untuk blog puteri... 


thanks kak weiyda... puteri rasa happy sangat...


x sangka ade jugak orang yang sudi promote blog puteri... he5... 


kalau korang nak tengok, boleyla klik kat link ni k... 

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/introduce-my-followers-yg-ke-500-credit.html


lagi satu, puteri jugak happy sebab, followers blog puteri dah 


bertambah… walaupun tak la seramai orang laen, but at least satu 


pencapaian untuk puteri sebab the actual is puteri baru buat blog 


ni minggu ni.. he5… dulu ade dua blog, but semua dah tak ley 


bukak… tak tau la nape en… hurmmm…


by the way, thanks kepada semua followers yang sudi follow blog 


puteri… JJ thanks jugak kepada yang sudi support puteri k…


thanks a lot… okla, cau cin cau… he5… daaaa…. J J



haaa… ni la banner blog kak weiyda… JJ



(◕‿◕✿)MUMMY LOVERS(◕‿◕✿)©


2 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

yeeehhaa!! dah jadikkk!!
suker!! suker!!
pasni leh komen sini selalu..

thanks ya dik!!
biasa2 jer tuh..
sharing is caring kan yunk!!
pe2pun kalo de apa2 leh ty akak kat fb k..

psstt : header ni akak editkan sendirikkk...
coding pun sendirikk..
susah kalo ditutorialkann...
kalo adik pandai guna adobe..
senang jerk nak buatnyaa..hehehe



hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

PUTERI SALJU said...

he5...anyway, thanks to akak, a good tutor in blog... :)
thanks a lot...