Tetamu Kehormat ;)

Tuesday, 12 July 2011

CREDIT to this special blog for today... :)


assalamualaikum...

haaa, wanna know what is actually my topic about...?? okeh... meh puteri nak cite sikit... bace sampai abes okeh... he5




ini tuan punya blog... kalau nak tinjau2 blog beliau, boleh la klik kat gambar di atas okeh... rugi kalau tak blogwalking kat blog beliau... 

sangat2 menarik, ada banyak tutorial yang best2 & comel2 & ada banyak tips untuk sape2 yang baru nak belajar berblogging & seni...

background blog beliau pun menarik... tak caye... haaaa, tengok nih...



puteri suka background & gambar2 kartun yang sangat2 cute kat blog die... korang jugak boleh dapatkan macam2 kod gambar untuk korang tambah kat blog korang... beliau sangat murah hati untuk berkongsi sesuatu yang bernilai... thankz and CREDIT to him... 

so, tunggu ape lagi, jom blogwalking ke blog beliau sekarang... sure hari2 akan jalan2 kat sane... he5

and thanks to TUAN BLOG sebab buat banyak tutorial yang berguna... 
ada sesetengah tutorial tu, yang dah lame puteri cari... and now, i find it at your blog... 
nanti puteri nak try to make what i want based on his tutorial...

thanks once again and CREDIT to him... puteri doakan moga TUAN BLOG ni berjaya dalam dunia blogging and don't forget to KEEP UPDATED okeh... nanti puteri nak jalan2 lagi...

jangan lupe tengok banner beliau dekat BLOGLIST BANNER puteri okeh... banner beliau simple tapi sangat2 menarik... banner camtula puteri teringin nak ade... hurmm, camne nak buat banner camtuh ek...??

TUAN BLOG tak nak buat tutorial cara-cara nak buat banner ke...?? he5... hope one day i'll have a banner like him... shuke sangat dengan banner beliau... okeh...

jangan lupe blogwalking ke blog beliau okeh...

okeh... bye... :)

3 comments:

Wan_hazel said...

Alahai..terharu nya wan..And tengs ..Wan doakan puteri gak...dan semua...Hope kita semua dilimpahkan rezeki..Insya Allah Wan akn update blog tiap masa...Tu pun jika Tuhan berikan peluang dan masa ..Skang dah masuk Sem baru so mungkin akan banyak kekangan waktu..tempahan pun berlambak..

Dan terima kasih sekali lagi...Setiap yang bauk itu seelok elok nya kita kongsi..

And boleh tak Wan tegur skit cara penulisan..Bukan nak tunjuk hebat cuma untuk keselesaan semua orang...Lain kali law puteri nak taip entri pastikan jangan guna singkatan..contoh sangat2...lebih baik tulis sangat sangat..

k tu je

Papai

PUTERI SALJU said...

thanks wan... teguran tu sangat berguna... insyaAllh puteri akan ubah cara penulisan... ok, papai... :)

Syazwan Che Deraman said...

blog menarik.
tapi kan..saya rasa better awak buat background kaler putih and tulisan kaler hitam..guna formal font.
lagi bagus..content dah ok!.

p/s : psanan dari blogger yang sentiasa buat silap.hehe

happy blogging.
thanks for follow mine..
done following yours.