Tetamu Kehormat ;)

Friday, 15 July 2011

"SEGMEN MARI-MARI PROMOTE BLOG KAW3x"


salam semua kawan-kawan blogger... haaa, kali ni puteri join  "SEGMEN MARI-MARI PROMOTE BLOG KAW3x"

he5... sapela yang taknak blog die di promote kan... dengan cara ni, puteri dapat tambah kawan blogger... jom kita sama-sama join & jadi sahabat blogger yeah... kalau nak join, boleh la klik banner JEJAKA STYLO kite ni okeh... he5

syarat-syarat die senang jerk... cam gini :-

Syarat Penyertaan:
  1. Follow me dan LIKE FAN PAGE ABG YEN
  2. Buat entri guna tajuk segmen ini dan linkkan ke blog abg yen.
  3. Letak header blog abg yen dan tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen ya.
  4. Tagkan lah kat sape-sape yang korang nak (tak kisah berape org pun)

haaa... senang je kan... okeh, dan ini kawan-kawan yang puteri nak tag... :)






10 comments:

FYA PELANG! said...

nice :) fya pon kne tag :P

PUTERI SALJU said...

jom kita join ramai-ramai... meriahkan lagi alam blog ni.. :)

Abg Yen said...

tq salju.... sudi gak join segmen abg byen ni.... uasaha kuat lg kalo btl2 nk berjaya dlm dunia blog ok...

PUTERI SALJU said...

insyaAllah...thanks abg yen... :)

mufid said...

msih terbuka ke???nk join gak!!!

mufid said...

cmne nk join n???aq nk!!!!

ame elms ! said...

hello there . ame singgah sini dari list Segmen Mari Mari Promote Blog Kaw3X anjuran Abang Yen kita itu . :)

jum jemput singgah blog ame pule . ;) and ohh , keep on blogging and dont stop ya .

have a nice day ahead ! :)

aneff.marhfiz said...

Salam singgah dari Segmen Mari Promote Blog Kaw3x by Abang Yen ^^,

keep blogging and keep up a good work aite :)
jangan lupa singgah blog saya !

have a nice day ahead :)

ninie_azriena said...

salam ziarah rakan blogger..
ninie dtg terjah dari segmen abg yen..
eppy blogging ye,, (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-4-mari-mari-promote-blog-kaw3x.html

PUTERI SALJU said...

thanks kepada yang datang singgah dari list abg yen... okeh, puteri nak singgah semua blog pulak... thanks a lot yeah... :)