Tetamu Kehormat ;)

Thursday, 27 October 2011

entri khas blogwalking :)

assalamualaikum...
haaa, cam bese lah ye...
ekau tolong senyum,
pastu baco bismillah...
barula ekau scroll down &
teruskan baco entri den ni haaa...
*errr, tercakap nogori la plak*

hahaha... okeh, kali neh,
puteri buat entri untk blogger-blogger comel pilihan...
hahaha... sape ek..??
ahhaaa... jeng jeng jeng...

okeh, firstly, puteri taula blog puteri neh
takde la pemes sangat rupe blog kome
yang ade follower ribu raban tuh... hahaha
tapi, puteri nak jugak buat entri neh...

entri neh khas untuk sape yang bagi link kat puteri tadik...
sorry sebab puteri masih tak dapat nak follow korang
sebab masalah blog puteri neh tak settle lagi...
hurmmm... so, untuk mengurangkan kesedihan tuh,
puteri dah jenjalan kat blog korang...
puteri baca entri korang... wahhh, blogwalking gitu...

so, puteri nak backlink kan balik untuk korang lah ye...
neh segmen blogwalking puteri malam neh...
ni senarai blog nye...

blogger comel, blogger pemes, blogger power,
 blogger pro, sumenye ade kat sini neh... ahhaa...
jemput-jemput le singgah
& follow blog diorang je...
haaa, tapi jangan dok follow je...
bacela sekali entri-entri diorang tu ye... eheee...

nak pegi kat entri diorang, sonang ajo...
klik jola dokek gambor-gambor kat bawah ni haaa...
jangan lupo singgah yo...

1- blog ezzati :)



2- blog aiman :)



3- blog acu teyha



4- blog pendamba mawar :)



5- blog kim heerul :)



6- blog si bulat mata :)



7- blog si nyamuk terbang



8- blog mawarku wada



9- blog deeya



10- blog mira



11- blog dottie 



12- blog wani



13- blog fatihah



14- blog yana



15- blog iylia



16- blog effa



17- blog hani



18- blog sofea


19- blog fyeza



20- blog phat



21- blog hisham



22- blog cik adda



maka tamatlah sesi blogwalking puteri malam neh ye...
maaf sebab entri ni tak tersusun rapi...
takde kronologi & takde pilihanraya ye...
puteri susun ikot blog mane yang puteri jalan dulu...

silalah korang plak g jenjalan kat blog mereka ye...
jangan lupa follow & baca entri diorang sume...

huwaaa, nguap-nguap tandenye ngantok... ahhaaa
tido dulu... gud nyte...

                                                                                                                                  wassalam.... :)
























6 comments:

Ezzattie said...

baiklah. saya terharu sangat :')
hihihi thanks Fatin >.<

RinsyaRyc said...

haha.. ambek dari fans club ke gamba tu? thanks dear... 0

blog titewww tak camtek cam blog awak~

kim heeruul said...

yeay.
thankz backlink..=)

Nyamuk Terbang said...

eh2
saya ad
wink wink ^^

saya said...

saya pon terharu fatin.mlunyer :)

*bru jmpe blog fatin :)

PUTERI SALJU said...

ezzatie : ahhaaa... welcome...

rin : tapi kamu pemes... retis... hehe

kim : ehheee :)

nyamuk terbang : wink wink... ;)

saya : lorr, tak yah malu-malu